Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

In haar manifest voor de algemene verkiezingen op 8 moncler

Akzo is een embleem voor nieuw

LONDEN (Reuters Breakingviews) Akzo Nobel heeft een belangrijke steen moncler uitverkoop in moncler jassen outlet de muur van fort Europa neergelegd. rivaal PPG dat luidruchtig werd gesteund door veel van de groep investeerders en deed dit moncler jas sale zonder een overtuigende verdediging naar voren te brengen. Het is een alarmerend precedent.

Een moncler jassen dames overzicht van het hoofdkantoor van AkzoNobel in Amsterdam, 16 februari 2012. REUTERS / Robin van Lonkhuijsen / United Photos

De ongedaanmaking van 25 miljard euro kwam https://www.monclersale.nl deels ten goede aan moncler dames Nederland, waar Akzo is gevestigd. Bedrijven daar zijn moncler jas outlet wettelijk verplicht om de belangen van alle belanghebbenden, inclusief gemeenschappen, werknemers en klanten, in aanmerking te nemen bij het evalueren van overnamebiedingen. Akzo-directeur Ton Buechner betoogde dat, ongeacht de geworven premie van 50 procent moncler outlet voor de niet-gestoorde prijs, een aantrekking schadelijk zou zijn voor belanghebbenden, moncler jas heren iets dat moeilijk overtuigend kan worden ontkracht.

Het idee dat overnames niets anders zijn dan alleen maar een goede prijs halen, is niet alleen een Nederlandse. In moncler nederland februari riepen Duitsland, Frankrijk moncler outlet sale en Italië de Europese Commissie op om nieuwe wetgeving in te voeren die het gemakkelijker zou maken om niet-Europese bieders te blokkeren. In haar manifest voor de algemene verkiezingen op 8 moncler jassen juni belooft de Britse premier Theresa moncler heren May de overnamevoorschriften voor het land aan te scherpen. Het verzet van Frankrijk tegen moncler jas dames moncler jassen dames sale een overname van yoghurtmaker Danone in 2005 leek ooit een absurde uitschieter, maar dat kan veranderen.

De Akzo-sage laat zien hoe aandeelhouders kunnen verliezen wanneer niet-financiële, politieke argumenten in een stroomversnelling raken. Op de korte termijn kan dit de onafhankelijkheid van de toekomstige Akzo’s en Danones veilig stellen en enkele Europese banen beschermen. Maar als Akzo emblematisch wordt moncler jassen heren voor een nieuwe vestingmentaliteit, betaalt het continent een flinke prijs. moncler sale Een bedrijfslandschap dat is afgeschermd van concurrentie zal uiteindelijk resulteren in minder efficiënte, sub-scale bedrijven, en dat zou het laatste moeten zijn wat politici willen.

BreakingviewsReuters BreakingViews is ‘s werelds toonaangevende moncler jassen heren sale bron van agenda met financiële 2018 moncler inzichten.Als het Reuters-merk voor financieel commentaar ontleden we de grote zakelijke en economische verhalen die ze elke moncler jas heren sale dag over moncler jas dames de wereld doorbreken.Een wereldwijd team van ongeveer moncler jassen dames sale 30 correspondenten in New York, Londen, Hong Kong en andere grote steden bieden expertanalyse in realtime.

Author Info

admin

No Comments

Post a Comment