Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Etter at canada goose outlet tiden canada goose norge er opp

Mikrobølgeovn Den perfekte søtpotet

Den søte poteten Den canada goose jakker herre søte poteten, ofte kjent av misnomer ‘yam’ i Nord-Amerika, er en rotgrønnsak canada goose trillium tilgjengelig i enhver matbutikk og fullpakket med essensielle næringsstoffer. I motsetning til sin fetter, potet, inneholder søtpotet glukose hvilken type sukker som brukes til å gjenopprette glykogen i musklene og spesifikke stivelser som arbeider for å motvirke høyt blodsyreholdighet oppmuntret av overforbruk av korn i moderne dietter. Når det klassiske amerikanske hvittbrødet har en glykemisk belastning på 34,7, gir canada goose jakke herre søte poteter en høyde på 13,1 som gjør dem til et perfekt tillegg til et måltid eller etter trening, uten å forårsake de https://www.canada-goose-jakker.com massive canada goose victoria canada goose salg parka insulinspydene av andre karbohydrater som brød. Dessuten inneholder søte poteter en sunn mengde nødvendige canada goose herre næringsstoffer som kalium, canada goose jakke dame vitamin A og beta karoten. Til toppen er det søttpoteter utrolig enkelt å forberede! Alt du trenger er canada goose victoria en mikrobølgeovn, vått papirhåndkle og gaffel!

Trinn 3: Wrap and MicrowaveVer et papirhåndkle og vri det ut til det er litt våtere enn fuktig. Pak det rundt denne søte potet. Dette vil forhindre at søtpotet tørker ut. Etter at du har gjort dette, legg potet i mikrobølgeovnen på høyt. Koketiden for søte poteter er vanligvis litt lengre enn for normale poteter; en liten søtpotet kan ta 5 minutter totalt, en middels omtrent 7 minutter, og en stor kan ta 10 minutter eller mer. Generelt er det best å dele koken din i to. For eksempel, hvis du har en liten søtpotet, sett den i mikrobølgeovnen i utgangspunktet i tre minutter. Etter at canada goose outlet tiden canada goose norge er opp, canada goose dame ta den ut, tørk papirhåndkleet og sett inn potetet canada goose salg og sett det tilbake i mikrobølgeovnen i ytterligere tre minutter. Når den er fullstendig tilberedt, bør den søte poteten føles myk og knust til berøring, uten faste flekker.

TIPS: Ikke hver mikrobølgeovn koker jevnt, heller ikke hver potet; du må ofte spille det ved øret. Hvis, etter den tilsettede tilberedningstiden, din potet canada goose jakker dame fortsatt har harde flekker, sett den tilbake i mikrobølgeovnen og kontroller canada goose jakke igjen etter ytterligere to minutter. Ikke bli overrasket hvis du finner de virkelig store søte potetene ta mer enn 12 canada goose minutter å lage mat hele veien gjennom.

Author Info

admin

No Comments

Post a Comment