Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Sterling tuimelde naar een dieptepunt van negen maanden tegen

jaar dieptepunten versus yen op risicoaversie

LONDEN, 25 februari (Reuters) De euro sloeg donderdag een laag niveau van een jaar ten opzichte van de yen, toen de aanhoudende zorgen over de begrotingspositie van Griekenland de aversie van de brandstof aanwakkerden, wat aanleiding gaf tot een veilige haven naar de laagrenderende Japanse valuta.

Zorgen over een mogelijke verlaging van de staatsschuld van Griekenland werden gezien als de trigger, nadat ratingbureau 2018 moncler Standard en Poor laat op woensdag hebben gezegd dat het Griekenland BBB + rating moncler jas sale binnen een maand met een of twee moncler outlet inkepingen kan verlagen. [ID: nLDE61N2KL]

Bezorgdheid over het vermogen van Griekenland moncler heren om zijn moncler jassen heren schulden af https://www.monclerjassenherenoutlet.nl ??te betalen, heeft de euro meer dan 10 procent gedaald ten moncler jas outlet opzichte van de top in december.

De Griekse regering heeft bezuinigingen voorgesteld, die tienduizenden Grieken moncler jassen dames sale ertoe hebben aangezet om woensdag te protesteren.

De laagrenderende yen was de belangrijkste begunstigde in de Aziatische handel, omdat risicoaversie een rally in de Japanse eenheid voedde.

Yen is voorstander van een verslechtering van het sentiment over Griekenland op woensdag. Het heeft de neiging om te versterken als de tijden moeilijk worden en ik zou ook zeggen dat de yen waarschijnlijk in moncler jassen heren het voordeel zal blijven in het einde van het Japanse boekjaar, zei HSBC-directeur van valutastrategie moncler jassen heren sale Paul Mackel.

Op 0859 GMT daalde de moncler jas dames sale euro met ongeveer 1,3 procent ten opzichte van de yen tegen 120,64 yen EURJPY = moncler jassen outlet R, moncler nederland dicht bij een dieptepunt van één jaar in Azië, 120,21 hit in de late moncler jas heren sale Aziatische handel. Traders zeiden dat grote optiebarrières gepositioneerd op 120,00 de verdere yensterkte zouden kunnen vertragen.

Tegenover de dollar, de euro

De val van moncler jas dames de euro kreeg stoom nadat hij stops lager dan 121,50 en moncler sale $ 1,3500 had bereikt, zei Kazuyuki Takami, senior manager bij de afdeling voor valutahandel bij moncler outlet sale de Bank of moncler jassen Tokyo Mitsubishi UFJ.

Takami zei dat vallen in Yen-kruisen aanvankelijk geleid werd door Japanse exporteurs, eraan toevoegend dat overzeese hedgefondsen ook werden moncler jas heren verkocht.

De hoger renderende valuta’s, zoals de Australische en de Nieuw-Zeelandse dollar, stonden ook zwaar onder druk tegenover de yen moncler dames doordat de Japanse moncler jassen dames margestrekeningen gedwongen werden tot stop-loss-verkopen.

De Australische dollar daalde met moncler uitverkoop meer dan 1 procent bij 79,45 yen AUDJPY = R, na te zijn gedaald tot 79,17 in de Europese handel. Sterling tuimelde naar een dieptepunt van negen maanden tegen de yen GBPJPY = R, omdat de zorgen over de Britse economie op het pond wogen.

Author Info

admin

No Comments

Post a Comment